Beveiliging

Objectbeveiliging


Door het inzetten van objectbeveiligers van YD Security blijft uw onderneming en personeel volledig beschermd tegen eventuele dreigingen. Hierbij worden gekwalificeerde beveiligers ingezet die preventief toezicht houden en optreden waar nodig.

YD Security hecht naast veiligheid veel waarde aan service. Op deze manier waarborgt YD Security beveiliging op maat.


Surveillance

Controlerondes

Brand- en sluitrondes

Alarmering

Optreden bij calamiteiten

Cameratoezicht

Receptiedienst

 

Horecabeveiliging


YD Security staat bekend om haar professionele horecaportiers en horecabeveiligers die zorgen voor een veilige en gecontroleerde omgeving door hun preventieve aanwezigheid en professionele uitstraling.

Uiteraard werken wij alleen met gescreende en gediplomeerde medewerkers.

Door strak en correct optreden worden eventuele escalaties voorkomen. Onze horecaportiers treden defensief op in conflictsituaties.

Naast veiligheid leveren wij ook services. De horecaportiers en horecabeveiligers presenteren zich als uw gastheren en zijn het gezicht van uw horecaonderneming.


Toegangcontroles

Visitatie / Fouilleren

Surveilance

Podiumbeveiliging

Artiestenbegeleiding

Gastheerschap

Bodycam

 

Evenementenbeveiliging


YD Security gaat verder dan alleen beveiligingsmedewerkers leveren en veiligheid.

Door de complete voorbereiding kunnen wij worden gezien als een verlengstuk van de organisatie.

Door middel van een risicoanalyse weten we precies wat er nodig is om de veiligheid en orde te waarborgen voor al uw medewerkers en bezoekers. Wij werken nauw samen met politie en andere hulpdiensten.

Evenementenbeveiligers van YD Security zijn in het bezit van de benodigde diploma’s en middelen. Door de ervaring en perfecte samenwerking weten wij correct op te treden bij eventuele conflictsituaties en/of ongevallen.


Toegangscontroles

Surveillance

Podiumbeveiliging

Hondenbeveiliging

VIP-beveiliging

Camerabeveiliging

Bodycam

Brandwachten

EHBO/BHV


Recreatiebeveiliging


Het beveiligen van vakantieparken is een vak apart. De beveiliger moet zich weten op te stellen als een echte gastheer of gastvrouw en moet zich bewust zijn dat hij of zij het visitekaartje van het park is. YD Security heeft reeds enkele jaren ervaring op het gebied van de beveiliging van vakantieparken op diverse locaties in Nederland.

Voor deze werkzaamheden selecteren wij representatieve medewerkers met goede communicatieve vaardigheden. Onze medewerkers worden door ons intern op deze vaardigheden getraind alsmede op hun fysieke weerbaarheid. Vanzelfsprekend bezitten onze medewerkers over een BHV diploma.

 

Neem contact met ons op

Persoonsbeveiliging


Het effectief waarborgen van veiligheid van een individu door middel van persoonsbeveiliging. Dat is hét specialisme van YD Security. Wij dragen zorg voor de veiligheid van onze cliënten zonder dat deze worden beperkt in hun vrijheid. Een discrete vorm van dienstverlening waarbij privacy niet in het geding komt.


Samen met onze opdrachtgever inventariseren wij risico's. Op basis van een risicoanalyse wordt er een plan van aanpak samengesteld. Dit plan bevat het aantal (en type) persoonsbeveiligers die de veiligheid waarborgen. Daarnaast worden de mogelijkheden onderzocht voor technische veiligheidsondersteuningen zoals bodycams.