YD-SOS

DE YD-SOS: MEER DAN EEN GPS TRACKER!

Voelt u zich wel eens onveilig of maakt u zich zorgen om de veiligheid van een ander? De YD-SOS helpt u uw zorgen weg te nemen en creëert veiligheid en rust voor u en uw dierbaren.


Wat is de YD-SOS?

De YD-SOS is een compacte en draagbare SOS-knop met locatiebepaling. Hiermee kunt u altijd direct contact leggen met YD-Security; uw hulpverlener. In noodsituaties staan wij dan ook 24/7 voor u klaar en komen wij direct in actie.

Het versturen van een hulp- of noodmelding kan worden geactiveerd met één druk op de SOS-knop. Het alarm zal in een fractie van een seconde worden verstuurd naar YD-Security en de verzonden melding wordt direct als tekstbericht weergegeven op 3 vooraf ingestelde telefoonnummers. Één van die nummers kan een eigen nummer zijn zodat uzelf of iemand in uw omgeving de melding ook direct doorkrijgt. Dit tekstbericht bestaat uit de details van de gebruiker, tijd van noodmelding, exacte gps-coördinaten én een link naar Google Maps waarmee direct tot op 10 meter nauwkeurig de YD-SOS te lokaliseren is.


Download hier de brochure 

 

 

Voor wie is de YD-SOS


YD-SOS Kids alarm

Of u nu de YD-SOS meegeeft aan uw spelende kind in een druk pretpark of juist als noodknop aan uw opgroeiende tiener die in het donker fietst naar de sportvereniging of een avondje stappen, na alarmering staat YD-Security direct in contact met uw dierbare, wanneer het er echt toe doet.

 

YD-SOS Senioren alarm

Het is het schrikbeeld voor elke zelfstandig wonende oudere: hulp nodig hebben maar niet in staat zijn de telefoon te bereiken om familie, vrienden of buren te alarmeren. Juist in zulke situaties biedt YD-Security samen met de YD-SOSmiddels het senioren alarm de perfecte oplossing.

De val-detectie en het gekoppelde alarm is zeer nuttig voor mensen die om één of andere reden buiten bewustzijn geraakt zijn en geen mogelijkheid meer hebben om de SOS-knop te bedienen.

  

YD-SOS ondernemers alarm

Het is het schrikbeeld voor elke ondernemer: hulp nodig hebben maar niet in staat zijn de telefoon te bereiken om te alarmeren. Juist in zulke situaties biedt YD-Security samen met de YD-Safety middels het ondernemers alarm de perfecte oplossing.

 

YD-SOS als transport track-and-trace

Of het nu gaat om vrachtwagentransport of over personenvervoer, door de YD-SOS als sleutelhanger te gebruiken kan deze dubbel gebruikt worden: de locatie van de vrachtwagen of taxi kan continu gezien worden waarmee u mogelijk uw klant op de hoogte kunt houden indien er vragen zijn waar de goederen zich bevinden. Daarnaast kan de YD-SOS gebruikt worden door de chauffeur als persoonlijke SOS-knop indien nodig.

 

YD-SOS als goederen track-and-trace

Als u de YD-SOS in uw auto, boot of caravan plaatst kunt u altijd de locatie daarvan uitlezen. Dat kan via de online module of via de gratis app die u op uw smartphone installeert. Éénmaal inloggen en u kunt continu uw dierbaar bezit volgen.

 

YD-Cam

De YD-Cam is speciaal ontwikkeld voor tijdelijke beveiliging van buitenterreinen. Bouwterreinen waar gereedschap en materialen voor het oprapen liggen, of terreinen waar bijvoorbeeld auto's of vrachtwagens staan geparkeerd, zijn geliefd bij indringers en dieven. 

Een goede beveiliging kan u veel tijd, geld en frustratie besparen. Mobiele camera units zijn een goed middel om bouwplaatsen, industrieterreinen en leegstaande locaties te beveiligen.

Voordelen YD-Cam

De camera unit detecteert de indringer die binnen zijn virtuele hekwerk komt.
De meldkamer medewerker zal direct reageren via de luidspreker en de beelden doorzetten naar de politie.
Beveiliging en politie worden direct gebrieft voor snelle opvolging.
De indringer kan worden ingerekend.

Uw terrein 24 uur per dag, 7 dagen in de week bewaakt.

Mobiele Meldkamer

Indien gewenst kunnen wij onze mobiele meldkamer op locatie plaatsen, welke een locatie direct krachtiger maakt door de vele mogelijke toepassingen die deze meldkamer biedt. Uitgerust met uitgebreide camera’s, welke wij zorgvuldig gekozen hebben samen met onze partner BTN EyeSecurity, zorgt deze meldkamer voor de extra voorzieningen die op een locatie vaak nog ontbreken en doet dienst als centrale post waar, op een bouwlocatie, vaak ook de aanmeldingen gerealiseerd kunnen worden van onderaannemers.

U kunt onze mobiele meldkamer inhuren voor de beveiliging bij evenementen, objecten en calamiteiten in combinatie met onze beveiligers. Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak, mail naar info@ydsecurity.nl in of neem telefonisch contact met ons op via 077-3030130.