YD-Cam

De YD-Cam is speciaal ontwikkeld voor tijdelijke beveiliging van buitenterreinen. Bouwterreinen waar gereedschap en materialen voor het oprapen liggen, of terreinen waar bijvoorbeeld auto's of vrachtwagens staan geparkeerd, zijn geliefd bij indringers en dieven. 

Een goede beveiliging kan u veel tijd, geld en frustratie besparen. Mobiele camera units zijn een goed middel om bouwplaatsen, industrieterreinen en leegstaande locaties te beveiligen.

Voordelen YD-Cam

De camera unit detecteert de indringer die binnen zijn virtuele hekwerk komt.
De meldkamer medewerker zal direct reageren via de luidspreker en de beelden doorzetten naar de politie.
Beveiliging en politie worden direct gebrieft voor snelle opvolging.
De indringer kan worden ingerekend.

Uw terrein 24 uur per dag, 7 dagen in de week bewaakt

Mobiele Meldkamer

Indien gewenst kunnen wij onze mobiele meldkamer op locatie plaatsen, welke een locatie direct krachtiger maakt door de vele mogelijke toepassingen die deze meldkamer biedt. Uitgerust met uitgebreide camera’s, welke wij zorgvuldig gekozen hebben samen met onze partner BTN EyeSecurity, zorgt deze meldkamer voor de extra voorzieningen die op een locatie vaak nog ontbreken en doet dienst als centrale post waar, op een bouwlocatie, vaak ook de aanmeldingen gerealiseerd kunnen worden van onderaannemers.

U kunt onze mobiele meldkamer inhuren voor de beveiliging bij evenementen, objecten en calamiteiten in combinatie met onze beveiligers. Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak, mail naar info@ydsecurity.nl in of neem telefonisch contact met ons op via 077-3030130.