Brandwachten

Verricht u werkzaamheden met een verhoogd risico op brand? Of worden er bij uw object of locatie speciale eisen gesteld in het kader van brandveiligheid? Dan is het aan te raden een brandwacht in te schakelen die toezicht houdt en snel maatregelen kan treffen bij een beginnende brand.
Wij leveren specialisten in brandveiligheid en brandpreventie die u graag voorzien van deskundig advies. De brandwachten die wij leveren zijn allemaal in het bezit van de juiste papieren en diploma’s en kunnen repressief optreden en levensreddend handelen. Of u nu voor langere tijd op zoek bent naar brandwachten of ad hoc iemand nodig hebt, uw brandbeveiliging kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Uiteraard hebben wij de juiste apparatuur en papieren om gasmetingen te verrichten. Wij zijn op de hoogte van de wettelijke regels, de gevaren van stoffen icm besloten ruimtes, kunnen een explosiegevaarmeting uitvoeren en kunnen overige bijkomstige werkzaamheden uitvoeren om de veiligheid te waarborgen en explosiegevaar te voorkomen.