Evenementen beveiliging

Uw evenement, of het nu gaat om een dancefeest met 20.000 bezoekers, een zakelijke beurs met 5.000 bezoekers of een kleinschalig evenement met 50 bezoekers, alles moet resulteren in een leuke ervaring én herinnering voor uw bezoekers. Negatieve situaties blijven helaas altijd langer bij en kunnen een vervelende nasmaak achterlaten, waar niemand op zit te wachten!
Wij beveiligen uw evenement en zorgen ervoor dat uw gasten zich veilig voelen en alles in goede orde verloopt. Onze beveiligers zijn speciaal opgeleid en getraind voor evenementenbeveiliging en weten hierdoor goed om te gaan met uiteenlopende situaties die zich voor kunnen doen. Tevens leveren wij graag diverse communicatiemiddelen, metaaldetectoren, speciaal getrainde stand-by teams, security hostesses, VIP- en artiestenbegeleiders en speciaal vervoer. Samen met u kunnen we een beveiligingsplan op maat maken, zodat uw evenement voor iedereen een feestje wordt!
 

Gastheren / Horecaportiers

Onze beveiligers en horecaportiers zijn uitstekend inzetbaar voor discotheken, bars, theaters, kleine en/of grote horecagelegenheden. Veiligheid begint bij een goed deurbeleid. Samen met de horecaondernemer bepaalt YD Security welk deurbeleid wordt toegepast bij deze specifieke horecagelegenheid. De horecaportiers van YD Security onderscheiden zich door hun beheerst gastheerschap! Ze zijn representatief, doortastend en getraind in tactisch optreden.


Voor onze beveiligers c.q. horecaportiers is deëscalerend optreden in geval van calamiteiten prioriteit nummer één. Het is de bedoeling dat de gasten een veilige, rustige, maar vooral gezellige avond beleven.

Onze horecaportiers kunnen worden ingezet bij grote en/of kleine horeca-gelegenheden. Bij collectieve horecaconcepten kunt u gebruik maken van onze hondengeleiders en stand-by teams ter preventie voor de omliggende woongebieden en/of uitgaansgebieden. Hierdoor krijgen uw gasten een veiliger gevoel in een uitgaansgebied. Dergelijke projecten voeren wij altijd uit in samenwerking met politie en gemeente.

 

Neem contact met ons op