Gastheren / Horecaportiers

Onze beveiligers en horecaportiers zijn uitstekend inzetbaar voor discotheken, bars, theaters, kleine en/of grote horecagelegenheden.Veiligheid staat hoog op de agenda van een horecaonderneming. Veiligheid begint bij een goed deurbeleid. Samen met de horecaondernemer bepaalt YD Security welk deurbeleid wordt toegepast bij deze specifieke horecagelegenheid. De horecaportiers van YD Security onderscheiden zich door hun beheerst gastheerschap! Ze zijn representatief, doortastend en getraind in tactisch optreden.
Voor onze beveiligers c.q. horecaportiers is deëscalerend optreden in geval van calamiteiten prioriteit nummer één. Het is de bedoeling dat de gasten een gezellige, rustige, maar vooral veilige avond beleven.

Onze horecaportiers kunnen worden ingezet bij grote en/of kleine horeca-gelegenheden. Bij collectieve horecaconcepten kunt u gebruik maken van onze hondengeleiders en stand-by teams ter preventie voor de omliggende woongebieden en/of uitgaansgebieden. Hierdoor krijgen bezoekers c.q. gasten een veiliger gevoel in een uitgaansgebied. Dit soort projecten voeren wij altijd uit in samenwerking met politie en gemeente.

Neem contact met ons op