Hondengeleiders

Het risico op vernieling, inbraak of andere vormen van criminaliteit dringen wij terug met de inzet van onze hondengeleiders.

YD-K9.

 

Het risico op vernieling, inbraak of andere vormen van criminaliteit dringen wij terug met de inzet van onze hondengeleiders.

Onze eigen hondengeleiders zijn gespecialiseerd in het bewaken van risico-evenementen, vliegvelden, havengebieden, risico-objecten en waardetransporten. Onze honden zijn getraind in het opsporen van explosieven, narcotica en warmtebronnen en worden getraind volgens de Nederlandse Bond voor de Diensthond. In de avond- en nachturen zorgen onze goed opgeleide beveiligers (met of zonder hond) voor een preventieve controle rondom uw object. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen onregelmatigheden plaatsvinden bij uw pand.

YD-K9 is een onderdeel van YD security.

Er wordt getraind op diverse eigen locaties in de omgeving Peel en Maas.

Mocht u een keer interesse hebben om te komen kijken, of wenst meer informatie over YD-K9 te ontvangen, dan kunt u contact opnemen met: info@ydsecurity.nl 


De NBvdD


De Nederlandse Bond voor de Diensthond heeft zich ten doel gesteld het, namens de overheid, certificeren van gebruikshonden werkzaam bij particuliere beveiligingsbedrijven en buitengewone opsporingsambtenaren.

Neem contact met ons op