Industriële beveiliging

De waardevolle eigendommen die in uw bedrijf aanwezig zijn, de veiligheid die u op de nieuwbouw van een terrein wilt garanderen, inbraak, brandstichting, vernieling, zaken waarvan u ’s nachts niet wakker wilt liggen.

Graag nemen wij u deze zorg uit handen door uw bouwproject, bedrijfspand, openbaar gebouw etc. op de juiste manier te beveiliging. Wij kunnen permanent op uw locatie aanwezig zijn en dag en nacht de veiligheid bewaken van het pand of de aanwezige mensen en middelen.


Bouwbeveiliging: uw bouwproject loopt en de planning ligt op schema. Dat is maar goed ook want elke vertraging zorgt ervoor dat de schade behoorlijk in de papieren loopt. Om te zorgen dat er continu veilig gewerkt kan worden en er geen onbevoegden op de bouwplaats kunnen komen, verzorgen wij continu aanwezigheid, doen wij controlerondes en kunnen wij met hondengeleiders aanwezig zijn. De controlerondes worden altijd uitgevoerd met de YD Safety op zak, zowel voor de veiligheid van onze eigen mensen, maar ook voor de registratie van de controlerondes die u van afstand kunt uitlezen en monitoren. Daarnaast ontvangt u van elke dienst een dienstrapport voor uw eigen administratie en om aan te tonen dat u er alles aan gedaan heeft om het project zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen.

Indien onze beveiliger misstanden op de bouw tegenkomt zullen wij u daarvan op de hoogte stellen zodat u gepaste actie kunt ondernemen. De veiligheid wordt op deze manier op meerdere vlakken gerealiseerd


Mobiele meldkamer: Indien gewenst kunnen wij onze mobiele meldkamer op locatie plaatsen, welke een locatie direct krachtiger maakt door de vele mogelijke toepassingen die deze meldkamer biedt. Uitgerust met uitgebreide camera’s, welke wij zorgvuldig gekozen hebben samen met onze partner BTN EyeSecurity, zorgt deze meldkamer voor de extra voorzieningen die op een locatie vaak nog ontbreken en doet dienst als centrale post waar, op een bouwlocatie, vaak ook de aanmeldingen gerealiseerd kunnen worden van onderaannemers.


Receptie en portiersdiensten: Wilt u uw receptie laten bemannen door een professionele beveiliger, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden professionele beveiligers met representatieve uitstraling die uw receptie met passie en plezier bemannen. Ook dit kan de klok rond geregeld worden en hierbij kunnen we ook de visitatie van in- en uitgaande goederen verzorgen, alles volgens uw wens.


Brandwachten: Onze ruime ervaring binnen o.a. de petrochemie zorgt ervoor dat wij uitermate geschikt zijn om aanwezig te zijn op locaties met een verhoogd risico op brand of daar waar speciale eisen gesteld worden in het kader van brandveiligheid.

Onze brandwachten zijn allemaal in het bezit van de juiste papieren en diploma’s en kunnen repressief optreden en levensreddend handelen.