Mobiele surveillance

Laat de beveiliging van uw bedrijfspand over aan onze mobiele surveillance dienst en bespaar u zelf een hoop kopzorgen.
Onze mobiele surveillancedienst is in te zetten voor open-, sluit- en controlerondes van uw bedrijfspand of voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen. Wilt u dat ’s nachts een extra oogje in het zeil wordt gehouden bij uw pand? Ook dit kunt u met een gerust hart aan onze mobiele surveillance dienst overlaten. Zodat u zelf lekker kan slapen ’s nachts!

Key-Holding:

Geef de sleutels van uw object (kantoor, winkel, restaurant, magazijn etc.) in verzekerde bewaring aan YD Security en maak u geen zorgen over eventuele diefstal, misbruik of verlies van uw sleutels. Bij een alarmmelding gaan wij onmiddellijk met uw sleutels naar object, controleren de reden van de alarmmelding en handelen naar bevinding.
Indien nodig schakelen wij de politie in. Zo hoeft u of uw medewerker niet buiten werktijd of midden in de nacht naar uw object te gaan en in gevaarlijke situaties terecht te komen.

 

Alarmopvolging:

Ondanks ons wereldwijd opererende karakter onderscheiden wij ons van andere organisaties doordat wij bekend zijn met de Noord-Limburgse regio en sterke contacten hebben met lokale ondernemers en overheidsinstellingen. Voor een alarmopvolging krijgen wij een melding van een erkende Particuliere Alarmcentrale, waarna een mobiele surveillant zich direct per auto naar het opgegeven object begeeft. Aangekomen bij dit object zal onze surveillant het object en de betreffende omgeving controleren op onregelmatigheden. Ter plaatse zullen gerichte maatregelen genomen worden. Bij een inbraak of vernieling wordt direct de klant en politie in kennis gesteld. Bij een nodeloze alarmering zal onze surveillant het alarmsysteem opnieuw opstarten en inschakelen. Hier krijgt u als opdrachtgever een schriftelijke bevestiging van.


Schade direct oplossen:

Is er een poging tot inbraak geweest en is uw ruit gesneuveld, of krijgt u de deur niet meer open of volledig dicht, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit snel gerepareerd wordt. Wij hebben dan ook een partner die met een 24-uurs service dergelijke problemen direct kan oplossen. 

De servicewagen is snel ter plaatse en heeft de meest gangbare glassoorten en reparatie middelen bij zich. Op die manier kan uw schade in de meeste gevallen direct gerepareerd worden. Mocht dat niet direct volledig kunnen doordat er afwijkende materialen nodig zijn, dan zorgen we ervoor dat er een tijdelijke oplossing geboden wordt en worden de juiste middelen besteld. Op die manier zult u zich weer vertrouwd en veilig voelen!