Safety & Security solutions

Safety & Security solutions

Safety & Security solutions.


Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste elektronische beveiligingsproducten en ondersteunende diensten, in de vorm van surveillance of alarmopvolging. De samenwerking tussen YD Security en BTN EyeSecurity zorgt ervoor dat het beste van beide werelden wordt gecombineerd waardoor er dan ook sprake is van specialisten, elk op hun eigen gebied.

 

De alarm- en camerasystemen van BTN-EyeSecurity staan voor hoge kwaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Met innovatieve techniek, een elegant design en de hoge mate van bedieningscomfort garanderen zij een moderne range aan producten, die bijdraagt aan een verbeterde levenskwaliteit voor u als eindgebruiker. Zij hebben een jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche.

Voor elke vraag en voor elke situatie is een passende oplossing te vinden en ook onderhoud wordt door BTN EyeSecurity uitgevoerd. Ook bestaande contracten en beveiligingssystemen kunnen worden overgenomen waarbij preventief onderhoud op de systemen de werking kan blijven waarborgen.
 

Deze producten, gecombineerd met de alarmopvolging van YD Security die wij uitvoeren náást o.a. industriële beveiliging, objectbeveiliging, hondenbeveiliging, mobiele surveillance, en evenementenbeveiliging, zorgen voor het complete plaatje! Als er een alarmmelding is zal de meldkamer direct contact opnemen met YD Security waarna een mobiele surveillant zich direct naar het opgegeven object begeeft. Aangekomen bij dit object zal onze surveillant het object en de betreffende omgeving controleren op onregelmatigheden. Ter plaatse zullen gerichte maatregelen genomen worden. Bij een inbraak of vernieling wordt direct de klant en politie in kennis gesteld. Bij een nodeloze alarmering zal onze surveillant het alarmsysteem opnieuw opstarten en inschakelen.

Wij zorgen altijd voor een schriftelijke bevestiging hiervan.

 

Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale beveiligingsoplossing. Zodat u uw huis en persoonlijke eigendommen, of  bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten.


Informeer naar de mogelijkheden, wij komen graag met u in gesprek!