Over ons

YD Security is een particuliere beveiligingsorganisatie gevestigd in Meijel, Limburg rand Noord-Brabant. Ons bedrijf is officieel erkend door het Ministerie van Justitie als volwaardige particuliere beveiligingsorganisatie met vergunningsnummer ND 3962.

YD Security is lid van De Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL) Dé brancheorganisatie voor het veiligheidsdomein met een breed palet aan activiteiten op het gebied van onder andere evenementen, horecagelegenheden, bedrijfspanden, luchthavens, geldwaardelogistiek, winkelsurveillance, brandwachten, verkeersregelaars en persoonsbeveiliging

Voor meer informatie over de VBe NL www.vbe.biz 
YD Security is een professioneel beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten van beveiliging, zoals: industriële beveiliging, objectbeveiliging, hondenbeveiliging, mobiele surveillance, horecabeveiliging, persoonsbeveiliging en evenementenbeveiliging.

Of het nu gaat om de veiligheid van uw bedrijf, uw personeel of klanten, persoonlijke veiligheid of algemene veiligheid, voor elke situatie hebben wij een passende oplossing die we graag met u bespreken. 

Onze beveiligers zijn opgeleid en optimaal getraind en weten daardoor goed om te gaan met de vele verschillende situaties die zich voor kunnen doen.


Daarnaast kunnen wij diverse communicatiemiddelen, metaaldetectoren, speciaal getrainde stand-by teams, security hostesses en VIP begeleiders leveren.

Door middel van een gepersonaliseerd beveiligingsplan bepalen wij samen met u waar de nadruk moet liggen en op welke wijze we op deze punten moeten reageren.