BTN EyeSecurity

Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste elektronische beveiligingsproducten en ondersteunende diensten in de vorm van surveillance of alarmopvolging. De samenwerking tussen BTN EyeSecurity en YD Security zorgt ervoor dat het beste van beide werelden wordt gecombineerd waardoor er dan ook sprake is van specialisten, elk op hun eigen gebied.

Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale beveiligingsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten.
Informeer naar de mogelijkheden.

Naar de website

 
 

Veiligheids Centrum Limburg

Veiligheidscentrum Limburg is uw specialist op alle gebieden van veiligheid. Wij bieden trainingen & opleidingen aan door héél Nederland, bieden verschillende vacatures aan op het gebied van veiligheid & beveiliging, zorgen voor veiligheid op de werkvloer volgens de arbo-wet & beschikken over een eigen webshop met veiligheidsproducten.

Door de opleidingen die YD Security bij VCL afneemt blijven we op de hoogte en blijven wij die specialist in integrale veiligheidsoplossingen. Daarmee houden we de lat voor onszelf continu hoog en kunnen wij u blijven ontzorgen.

 
 

VVV-Venlo Business Partner

YD Security is trots lid van VVV-Venlo Business; een resultaat van de samenwerking tussen beide partijen waarbij YD Security voor alle thuiswedstrijden de beveiliging coördineert en uitvoert.

De knappe prestatie van VVV om zich terug te knokken naar het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal zorgt dat de wedstrijden meer en meer bezocht gaan worden en de samenwerking tussen VVV en YD Security zorgt ervoor dat dit op een geordende en vlekkeloze manier gebeurd. Met een voltallig team wordt bij elke thuiswedstrijd gezorgd voor een sportief verloop om álle bezoekers een mooie voetbaldag te bezorgen.

 
 

Volleybalvereniging Peelpush

Het Herenteam van volleybalvereniging Peelpush in Meijel speelt, niet onverdienstelijk, in de topdivisie (de op één na hoogste nationale volleybal-klasse). YD Security bindt zich graag aan deze sportieve vereniging en als shirtsponsor geven wij dan ook zowel zichtbaar als onzichtbaar onze steun aan het team Heren 1.

Het seizoen is goed van start gegaan en de 1e punten zijn binnen! 
Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen kijken bij de wedstrijden van de Heren. Neem even contact op en we kunnen ongetwijfeld iets organiseren. Voor het speelschema en overige info kunt u hier kijken.